A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення сесії №бн «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки»

Кількість переглядів: 33
Скликання: 8 скликання
Сесія: 20 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.12.2021
Номер документу: бн
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (Абраменко О.В. (0.02 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (Бондаренко В.М.) (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (Бондаренко Н.О.) (0.02 МБ)
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бондаренко Ю.М (0.02 МБ)
  5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бут А.М (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Гакман Л.Ю. (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Гембі Ю.Ю. (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Горошко В.О. (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Жковій С.С. (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Карпенко П.М. (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Китиці А.Ф. (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Китиці О.С. (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Кононеко Ж.Л. (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Лєбєдєва Д.Ю. (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Перепелиці Н.М. (0.02 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Підуст О.І. (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Підуст О.І. (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Сердюк О.О. (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Царенко О.В. (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Щербак В.В. (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Білоус Ю.О. (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Діденко О.П. (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кишка В.О. (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кіптіла Р.М.. (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Козар О.М. (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кузьменко -Гасановій А.І. (0.02 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Малолєтко А.В. (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Малолітко І.І. (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Мороз С.І. (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Олексієнко С.В. (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Павлов І.А. (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Пахалюк Ю.М. (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бейцун М.П. (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кісьянцевій Л.Л. (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Лашко А.О. (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Мамулат М.М. (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Колісник А.Ю. (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Колісник І.О. (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Баранник Л.А. (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Білоусько З.В. (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Білоусько С.В. (0.02 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Білоусько Т.В. (0.02 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Волкова І.В. (0.02 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Дмитренка І.С. (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Карпенко В.В. (0.02 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Корецькій Д.Г. (0.02 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Корецькому В.В. (0.02 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Котяш В.А. (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Котяш О.А. (0.02 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Ломейко В.В. (0.02 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Роботі А.В. (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Шиндель В.А. (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь