Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 01 вересня 2021 року працівники Кременчуцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області здійснюють прийом громадян у двох центрах надання адміністративних послуг

Дата: 29.09.2021 09:13
Кількість переглядів: 759

Кременчуцьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області (далі відділення) з метою забезпечення надання якісних та своєчасних послуг застрахованим особам та потерпілим на виробництві, передбачених Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105-XIV в редакції Закону України від 28.12.2014 № 77-VІІІ (далі – Закон № 1105), проведено роботу щодо розміщення працівників відділення у центрах надання адміністративних послуг для здійснення прийому громадян у встановлені дати відповідно до затверджених графіків.

Протягом липня-серпня 2021 року відбулися перемовини між в.о. начальника відділення О. Білик і керівництвом виконкомів сільських рад та центрами надання адміністративних послуг виконавчого комітету Камянопотоківської сільської ради, виконавчих комітетів Омельницької, Пришибської та Піщанської сільських рад та департаменту Центр надання адміністративних послуг Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

У результаті тривалих перемовин відділенням укладено угоди про співпрацю з департаментом Центр надання адміністративних послуг Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області та з центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету  Омельницької сільської ради. 

Працівники відділення проводять прийом громадян з метою надання соціальних послуг у зазначених центрах надання адміністративних послуг відповідно до встановлених графіків з 01 вересня 2021 року.      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь