Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПРОДАЖУ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА

Дата: 27.10.2021 08:23
Кількість переглядів: 918

Пришибської сільської ради про проведення продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації – окремого нерухомого майна – нежитлової будівлі, фельдшерсько-акушерського пункту з господарськими будівлями , що перебуває на балансі виконавчого комітету Пришибської сільської ради, адреса:  39750, Полтавська область, Кременчуцький район, с. Єристівка, вул.Шевченка буд. 51

UA-AR-P-2021-10-07-000004-3

1) Інформація про об’єкт приватизації:

Найменування об’єкта приватизації: нежитлова будівля, фельдшерсько-акушерський пункт з господарськими будівлями.

Місцезнаходження об’єкта приватизації: 39752, Полтавська область, Кременчуцький район, с. Єристівка, вул. Шевченка, буд.51.

Відомості про об’єкт приватизації : нежитлова будівля, виготовлена із цегли, фельдшерсько-акушерський пункт (інвентарний номер 10300022). Загальна площа кімнат- 59,6 кв.м. , Будівля сарай: загальна площа-33,0 кв.м., Будівля вбиральні : загальна площа 0,9 кв.м

       Державна реєстрація права власності на нерухоме майно: реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна-33424748.

Зазначена нежитлова будівля є вільною, в оренду не передано та в господарській діяльності ніким не використовується. Функціональне використання нежитлової будівлі відсутнє.

Об’єкт являє собою нежитлову будівлю і споруди, які огороджені металевим парканом. До складу об’єкта входить будівля фельдшерсько-акушерського пункту літ. «А»: фундамент-бутовий, стіни та перегородки – цегла, покрівля- металочерепиця, прорізи: віконні – пластмасові та міжкімнатні двері-відсутні, вхідні двері- металеві. Внутрішнє оздоблення- стіни поштукатурено, окрашено. Інженерне оснащення- електропостачання, водопостачання, каналізація, газове опалення. Будівля сарай літ. «Б»: фундамент- бетон; покрівля- азброфанера; стіни- цегла; перегородки- цегла; двері дерев’яні. Будівля вбиральні літ. «В»: Стіни- цегла, фундамент- яма, покрівля- азброфінера. Інженерне оснащення- відсутнє.

Фотографічне зображення об’єкта: додається.

       Інформація про балансоутримувача (найменування, його місцезнаходження і контактні дані):

Виконавчий комітет Пришибської сільської ради, 39750, Полтавська область, Кременчуцький район с. пришиб, вул. Центральна, буд. 46,

 

2) Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов

Дата та час проведення аукціону: 15.11.2021 р., година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу  з 9.00 до  18.00.

      Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.
 

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог ч. 7 ст. 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р, № 432 (зі змінами).


            Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системи до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій. До участі в аукціоні допускаються особи які відповідають вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внесок.

У разі, якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.

У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, крім випадку, зазначеного вище, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

       Період між аукціоном з умовами та аукціоном зі зниженням стартової ціни становить 21 календарних днів від дати опублікування повідомлення в електронній торговій системі (ЕТС).

 

3) Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Приватизація окремого нерухомого майна, що перебуває на балансі Виконавчого комітету Пришибської сільської ради, код за ЄДРПОУ 04384687, за адресою: 39750, Полтавська область, Кременчуцький район с. Пришиб, вул. Центральна, буд.46 здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами).

Покупець об’єкта малої приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

  • Стартова ціна обєкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні без умов: 500 000,00 грн.  (пятсот тисяч гривень 00 коп).

  • Розмір гарантійного внеску: 50 000,00 грн. (пятдесят тисяч гривень 00 коп.);

  • Стартова ціна обєкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни : 250 000,00 грн. (двісті пятдесят тисяч гривень 00 коп.);

  • Розмір гарантійного внеску: 25 000,00 грн. (двадцять пять тисяч гривень 00 коп.);

  • Стартова ціна обєкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 250 000,00 грн. (двісті пятдесят тисяч гривень 00 коп.);

  • Розмір гарантійного внеску: 25 000,00 грн. (двадцять пять тисяч гривень 00 коп.).

Розмір реєстраційного внеску: 834,60 грн.

При укладеннi договору купiвпi-продажу з переможцем аукцiону на цiну продажу об'єкта нараховуеться податок на додану вартість у розмірі 20 вiдсоткiв.

4) Додаткова інформація

Час і місце проведення огляду обєкта: огляд обєкта можна здійснити 10-11.11.2021 року з 12:00 по 13:00 год. За місцем його розташування: 39750, Полтавська обл, Кременчуцький район, с. Єристівка, вул. Шевченка, 51.

Для ознайомлення з документами, що стосуються об’єкт, потенційному покупцю необхідно в письмовій формі звернутися до Виконавчого комітету Пришибської сільської ради (Органу приватизації) за адресою: 39750, Полтавської області, Кременчуцького району, с. Пришиб, вул. Центральна,46 в робочі дні з 8:00 по 17:15 в пятницю- з 8:00 до 15:45 не пізніш ніж за 2 робочих дні до дати проведення аукціону.

Тел. 0536748586

Аукціон буде проведений в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).  На  електронному майданчику SmartTender Єдине посилання на веб-сторінку  https://smarttender.biz/registry/small-privatization/,  на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика.    

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об'єкти:

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Для перерахування реєстраційного внеску та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний обєкт:

 

         Одержувач ГУК у Полт.обл/ ТГ с.Пришиб/31030000

Рахунок: UA75899980314101905000016591       

Банк одержувача: Казначейство України "Ел.адм.подат."

Код ЄДРПОУ 04384687

 

Для перерахування гарантійного внеску:

 

Одержувач ГУК у Полт.обл / ТГ с.Пришиб/31030000

Рахунок: UA75899980314101905000016591             

Банк одержувача: Казначейство України "Ел.адм.подат."»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь