Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє про проведення опитування з 20.09.2022 по 22.09.2022 в рамках першого етапу проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та мо

Дата: 14.09.2022 15:52
Кількість переглядів: 644

У реаліях сьогодення, коли український народ виборює незалежність в умовах воєнної агресії російської федерації, в Україні національно- патріотичне виховання набуває найбільшого значення у діяльності держави та суспільства.

Указом Президента України від 18.05.2019 № 286/219 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», наказом Міністерства освіти і науки України від 06.06.2022 № 527 «Про деякі питання національно-патріотичного виховання в закладах освіти України та  визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641» визначені стратегічні підходи до національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затверджено Концепцію національно-патріотичного виховання в системі освіти України та заходи, щодо її реалізації.

З метою отримання загальної інформації щодо стану національно-патріотичного виховання і подальшого його вдосконалення, надання системності та вироблення науково-методичних засад супроводу організаційної роботи з національно-патріотичного виховання Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє про проведення опитування з 20.09.2022 по 22.09.2022 в рамках першого етапу проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Анонімний онлайн-опитувальник за посиланням: https://forms.gle/Ard2yGdiDqchYiA46


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь