Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СТРІЧКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості

Інформація Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості

Державною службою зайнятості з 1 січня 2019 року впроваджено в роботу інститут кар’єрного радника, який дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта служби зайнятості, якісне надання послуг із планування кар’єри з урахуванням потреб роботодавців та можливостей шукачів роботи.

16:03 01.07.2019

Кременчуцький місцевий центр з надання   безоплатної вторинної правової допомоги інформує:Гарантії прав та свобод людини і громадянина – це умови та засоби, що забезпечують ефективну реалізацію прав та свобод кожною людиною і громадянином.

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує:Гарантії прав та свобод людини і громадянина – це умови та засоби, що забезпечують ефективну реалізацію прав та свобод кожною людиною і громадянином.

Конституція України досить чітко визначає систему органів та посадових осіб різних рівнів, які повинні захищати права і свободи людини і громадянина. Це: Президент України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, місцеві державні адміністрації, підсистема судів загальної юрисдикції та спеціалізованих судів, Конституційний Суд України, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, прокуратура, адвокатура, інші правоохоронні органи України.

15:56 01.07.2019

ЗАСІДАННЯ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ПРИШИБСЬКОЇ ОТГ

ЗАСІДАННЯ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ПРИШИБСЬКОЇ ОТГ

03 грудня 2018 року в приміщенні сільської ради відбулося засідання Ради регіонального розвитку Пришибської ОТГ.  Під час засідання  розглядалися питання щодо виконання рекомендацій визначених протокольним рішенням за результатами четвертого засідання ради регіонального розвитку  від 27.11.2018 року під головуванням  президента України Порошенко П.О.

15:17 04.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь