Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СТРІЧКА НОВИН

Дата: від до Скинути

"Міжмуніципальне  співробітництво як ефективний інноваційний  інструмент забезпечення соціально-економічного  розвитку громад"

"Міжмуніципальне співробітництво як ефективний інноваційний інструмент забезпечення соціально-економічного розвитку громад"

26 квітня 2018 року до Пришибської ОТГ з метою вивчення позитивного досвіду організації роботи та результатів впровадження міжмуніципального співробітництва територіальних громад в регіоні з навчальним візитом на тему "Міжмуніципальне  співробітництво як ефективний інноваційний  інструмент забезпечення соціально-економічного  розвитку громад"  прибула делегація керівників  органів місцевого самоврядування Волинської та Рівненської областей. Разом з ними відвідали громаду експерт  з місцевих фінансів Полтавського ЦРМС Тетяна  Паутова та експерт з децентралізації Полтавського ЦРМС Олександр Ісип.  В ході візиту було оглянуто об’єкти інфраструктури ОТГ, гостям розповіли про освітню, медичну, культурну та соціальну сфери розвитку та запросили в центр культури  та дозвілля  де заступник  головного  лікаря центру ПМСД  Григорій Вікторович  Нестарчук  в виді презентації розповів про  створення та функціонування  Пришибського центру  первинної медико-санітарної допомоги та поділився набутим  досвідом роботи в  рамках міжмуніципального співробітництва. Зустріч мала дружній характер і була націлена на обмін передовим досвідом, обговорені актуальні та проблемні питання, тощо.

14:39 26.04.2018

Урочиста церемонія підняття прапора Європейського Союзу

Урочиста церемонія підняття прапора Європейського Союзу

11.05.2017 року о 12.00 годині на території Пришибської  ОТГ в селі Пришиб Кременчуцького району  відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення дня Європи.

15:38 11.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь